Warmer Krautsalat - warm cabbage salad

Salads Vegetables, Eggs, Mushrooms

Alergeny (šedě nepřítomné)

Peanuts Celery Citrus Chickpea Mustard Other nuts Cow milk Gluten Lupine Almonds Carrot Sesame Soya Eggs Walnuts

Zelí nakrájíme na opravdu velice jemné nudličky (není špatné použít robot) a dáme do mísy. Všechny suroviny na zálivku svaříme dohromady a vroucí zálivkou přelijeme zelí. Trochu smáčkneme, aby všechno zelí bylo v kontaktu se zálivkou, a necháme 30 minut odležet. Před podáváním nakrájíme slaninu na jemné nudličky. V dostatečně velkém hrnci ji rozškvaříme. Přilijeme k ní zelí i s nálevem, dvě minuty společně prohřejeme a podáváme.


Jako zdroj posloužil(y) zde uvedené odkazy.

http://noe.orf.at/radio/stories/2570777/