Cranberry, parsley a pepper crackers

Finger food Bread and Pastry

Alergeny (šedě nepřítomné)

Chickpea Peanuts Celery Citrus Mustard Other nuts Cow milk Gluten Lupine Almonds Carrot Sesame Soya Eggs Walnuts

Sušenou klikvu usekáme. Zalijeme ji vodou a necháme alespoň 30 minut nasáknout. Nať petržele opereme a nasekáme. Přimícháme ke klikvě. Smícháme všechny mouky se solí a pepřem, přisypeme ke klikvě a přidáme sádlo. Prohněteme do hladkého těsta. pokud je moc lepkavé, přidáme trochu rýžové mouky. Z těsta tvarujeme kuličky o průměru 2 cm, sploštíme je do silnější placičky a skládáme na plech s pečicím papírem. Vidličkou placičky stlačíme, aby vznikl vzorek. Posypeme pepřem. Pečeme při 165 st. asi 15 minut. Podáváme k paštice, nebo samotné.