Homemade Instant Spicy Chinese Noodles

Meat Pickled and Preserved food Vegetables, Eggs, Mushrooms

Alergeny (šedě nepřítomné)

Other nuts Carrot Peanuts Celery Citrus Chickpea Mustard Cow milk Gluten Lupine Almonds Sesame Soya Eggs Walnuts

Zeleninu očistit a velice jemně nakrouhat (skvěle to šlo na mandolíně), aby to dobře proschlo a hlavně aby se to potom při pouhém zalití vroucí vodou "uvařilo". Usušit v sušičce na ovoce. Sušené hovězí masonakrájet na jemné nudličky a prosušit také asi hodinu v sušičce, až bude úplně vyschlé a tvrdé (koupené je ne zcela vysušené "žvýkačkové" a mohlo by se kazit). Smíchat maso, zeleninu, rozlámané rýžové nudle, ořechy a všechno koření. Dobře promíchat, potom směs rozdělit do 7 sáčků (koření trochu propadává dolů, tak lépe plnit všechny sáčky průběžně po lžicích, aby se do nich rovnoměrně dostala svrchní méně i spodní více kořeněná část). Pro přípravu jídla stačí poté obsah sáčku zalít 400 ml vroucí vody, nechat 5 minut ustát.