Corn with Salad Burnet butter

Flowers and Wild plants Vegetables, Eggs, Mushrooms

Alergeny (šedě nepřítomné)

Citrus Cow milk Peanuts Celery Chickpea Mustard Other nuts Gluten Lupine Almonds Carrot Sesame Soya Eggs Walnuts

Předem necháme změknout máslo (množství záleží na vás, lze ho udělat najednou více a pak postupně používat třeba i na steaky apod.). Krvavec omyjeme a osušíme. Lístky otrháme od středových řapíků a nasekáme. Vmícháme je do měkkého másla, osolíme, opepříme a dochutíme citronovou šťávou. Buď vytvoříme váleček, který zabalíme do pečicího papíru, nebo můžeme z másla vytovřit např. pusinky nebo nočky. Takto máslo vychladíme alepsoň půlhodinu v ledničce. Kukuřici povaříme ve slané vodě do změknutí, trvá to cca 15 minut. Na vařenou kukuřici položíme krvavcové máslo a podáváme.