Linden cream filled cocoa cups

Flowers and Wild plants Sweet

Alergeny (šedě nepřítomné)

Citrus Cow milk Gluten Eggs Peanuts Celery Chickpea Mustard Other nuts Lupine Almonds Carrot Sesame Soya Walnuts

Těsto vypracujeme tak, jak je popsáno v kuchařce v rp. 51. Dáme odpočinout do chladničky. 12 velkých formiček na košíčky (lze použít i muffinový plech) lehounce vymázneme máslem. Těsto rozválíme, vykrájíme kolečka o průměru 8 cm a těstem vyložíme košíčky. Dno propícháme vidličkou, položíme kousek pečicího papíru a zatížíme keramickými kuličkami nebo fazolemi, aby neudělalo boule. Upečeme při 165 st. cca 15 minut. necháme vychladnout. Lipové květy upěchujeme v hrnku a zalijeme vroucí vodou. Necháme vylouhovat velmi silný výluh ("čaj"). Po 10 minutách slijeme a necháme vychladnout. Zamícháme do něj med a citronovou šťávu. Ochucený výluh vmícháme do čerstvého sýra. Vzniklý krém naplníme do zdobicího sáčku a naplníme do košíčků.