Stuffed "Lorraine" zucchini

Vegetables, Eggs, Mushrooms

Alergeny (šedě nepřítomné)

Mustard Eggs Peanuts Celery Citrus Chickpea Other nuts Cow milk Gluten Lupine Almonds Carrot Sesame Soya Walnuts

Cukety podélně rozpůlíme (já použila kulaté, ale mohou být klidně podlouhlé) a vydlabeme. Vydlabanou dužinu nasekáme. Na oleji rozškvaříme slaninu na kostičky, přidáme dužinu, osmahneme. posolíme, čímž dužina pustí vodu, a vydusíme asi polovinu vyteklé tekutiny. Zatím vnitřek cuket osolíme a vymažeme hořčicí. Vejce vidličkou rozšleháme, vlijeme k podušené dužině a stáhneme hned z plotýnky, aby se vejce pouze začala provařovat, ale nesrazila se úplně. Vláčnou hmotu naplníme do cuket a dáme zapéci při 180 st. asi 30 minut. Hotové ozdobíme růžičkami schwarzwaldské šunky.