Green beans and eggs salad

Salads Vegetables, Eggs, Mushrooms

Alergeny (šedě nepřítomné)

Mustard Eggs Peanuts Celery Citrus Chickpea Other nuts Cow milk Gluten Lupine Almonds Carrot Sesame Soya Walnuts

Fazolky očistíme a odkrájíme jim stopky. Dáme je vařit do vroucí osolené vody na 10 - 15 minut, až změknou, ale nejsou blátivé. pak je přecedíme a propláchneme studenou vodou. Zároveň vejce uvaříme na tvrdo. Vychladíme, oloupeme a nasekáme. Šalotku oloupeme a nakrájíme na kolečka. Olivy překrájíme. Kapary jemně nasekáme. Smícháme obě hořčice, ocet, pepř a sůl. Za stálého míchání pomalu přiléváme olej, aby vznikla hladká zálivka. Vmícháme do ní kapary. Smícháme fazolky, šalotku, olivy, sekaná vejce a zálivku. Necháme 10 minut odležet a podáváme.