Domácí instantní Minestrone

Nakládané a konzervované Zelenina, vejce, houby

Alergeny (šedě nepřítomné)

Arašídy Celer Citrusy Cizrna Hořčice Jiné ořechy Kravské mléko Lepek Lupina/vlčí bob Mandle Mrkev Sezam Sója Vejce Vlašské ořechy

Zeleninu očistit, jemně nakrouhat (použila jsem mandolínu) a usušit v sušičce. Olivy nakrájet na plátky a usušit v sušičce. Sušená rajčata nakrájet na co nejmenší kousky a pak dát na hodinu do sušičky usušit úplně do sucha, aby nebyla pružná. Sýrusušit v sušičce cca 3 hodiny - na sýr jsem vytvarovala mělkou misku z alobalu, které jsem hojně propíchala dno malými dírkami, sušit nutno na max. 40st.,jinak se sýr rozteče a speče. Vše promíchat, po lžících rozdělit do 4 pytlíků, při přípravě obsah sáčku zalít 400 ml vroucí vody, rozmíchat a nechat 5 min nabobtnat.