Domácí instantní curry s hovězím masem a zeleninou

Maso Nakládané a konzervované Zelenina, vejce, houby

Alergeny (šedě nepřítomné)

Jiné ořechy Mrkev Arašídy Celer Citrusy Cizrna Hořčice Kravské mléko Lepek Lupina/vlčí bob Mandle Sezam Sója Vejce Vlašské ořechy

Zeleninu očistit a jemně nakrouhat (já krouhala na mandolíně). Usušit v sušičce. Koriandr taktéž usušit. Sušené maso nakrájet na malé kousky a hodinu a hodinu prosušit v sušičce, až úplně ztvrdne. Vše potom smíchat s kořením a po lžících rozdělit do 5 sáčků (koření propadává ke dnu, tak rozdělovat po lžících do všech sáčků najednou). Při přípravě zalít obsah sáčku 400 ml vroucí vody, zamíchat a nechat 5 minut ustát.