Krabí salát s omáčkou Marie Rose (z avokáda)

Krabí maso (použila jsem konzervu z Marks Spencer); sůl; limetková šťáva; cayenský pepř; avokádová majonéza (recept Avokádová majonéza) 100 g; kečup 2 lžíce; cayenský pepř podle chuti; mletá paprika 1/4 lžičky; rybí omáčka (správně má být worcestrová, ale ta obsahuje ječný slad) pár kapek; limetková šťáva 1 lžička

Krabí maso slijeme a necháme okapat. Potom ochutíme limetkovou šťávou a trochou soli. Avokádovou majonézu promícháme s kečupem, limetkovou šťávou, cayenským pepřem, mletou paprikou a rybí omáčkou. Do malých skleniček navrstvíme střídavě krabí maso a omáčku. Povrch poprášíme cayenským pepřem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *