Žitno-pšeničné crackery s česnekopažitkou a mořskou řasou

hladká žitná mouka 90 g; hladká pšeničná mouka 50 g; sůl 1/4 lžičky; prášek do pečiva 1/2 lžičky; česnekopažitka 2 lžíce pokrájené; mořská řasa (použila jsem wakame, ale lze použít i jiné druhy – jen není vhodné překračovat uvedené množství kvůli obsahu jodu, pokud se o crackery nebude dělit opravdu hodně lidí :)) 1 lžíce nalámané suché řasy; voda cca 100 ml; sezamový olej 1 lžíce; olej neutrální chuti (slunečnicový, řepkový) cca 50 ml; vejce 1 malé (zbytek rozmíchaného vejce můžeme použít třeba jako zavářku do polévky); sůl na posypání

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *