směs cukety, hrášku, mrkve, paprik a jarní cibulky 700 g; velmi jemně umletý kokos 35 g; sušené mléko (nebo sušená rostlinná smetana) 45 g; instantní širší rýžové nudle nalámané na kousky 100 g; hrubě nasekané kešu ořechy 35 g; sušené hovězí maso 15 g; koriandr hrst; kurkuma 1,5 lžičky; sušený česnek 1,5 lžičky; římský kmín 1 lžička; pískavice 1 lžička; mleté chilli 1/2 lžičky; sušený zázvor 1/2 lžičky; sůl 2 lžičky
Zeleninu očistit a jemně nakrouhat (já krouhala na mandolíně). Usušit v sušičce. Koriandr taktéž usušit. Sušené maso nakrájet na malé kousky a hodinu a hodinu prosušit v sušičce, až úplně ztvrdne. Vše potom smíchat s kořením a po lžících rozdělit do 5 sáčků (koření propadává ke dnu, tak rozdělovat po lžících do všech sáčků najednou). Při přípravě zalít obsah sáčku 400 ml vroucí vody, zamíchat a nechat 5 minut ustát.